Taxaties & CO
voor vastgoedadvies op maat !


Welkom op de website van Taxaties & CO.

Taxaties & CO is een jonge onderneming met een jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed.

Taxaties & CO is gespecialiseerd in het verrichten van taxaties op het gebied van zowel woningen als bedrijfsobjecten (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en beleggingsobjecten). Taxaties & CO verricht tevens taxaties in het kader van de WOZ.

Daarnaast bent u bij Taxaties & CO aan het juiste adres voor gedegen advies, onderzoek of begeleiding op het gebied van onroerend goed op consultancybasis.

Tenslotte is Taxaties & CO voor korte of langere tijd als interim makelaar & taxateur o.g. parttime inzetbaar.

Wij zijn graag bereid u nader te informeren over onze dienstverlening en geven u graag een passend advies. Neem voor een nadere kennismaking of een vrijblijvend gesprek gerust contact met ons op.CO staat voor Claudia Ottens.Taxaties & CO is in 2003 opgericht door Claudia Ottens RMT RT. Vanaf 1988 is Claudia Ottens werkzaam in de makelaardij en werd in 1997 als makelaar & taxateur o.g. beŽdigd door de Rechtbank te Amsterdam. Claudia Ottens is als Register Makelaar-Taxateur Onroerende Zaken Wonen/MKB ťn als Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed alsmede WOZ gecertificeerd bij de stichting VastgoedCert. Claudia Ottens is lid van de branchevereniging VastgoedPRO.

Taxaties & CO voor vastgoedadvies op maat !